Verzenden

Taste Of Wine maakt gebruik van drie vervoerders:

  1. Red je Pakketje voor de avondbezorging tussen 18.00 – 22.00 uur van maandag t/m vrijdag
  2. Flespakket via PostNL maandag t/m zaterdag levering.
  3. DPD maandag t/m zaterdag levering

Liever het pakketje op een andere dag laten bezorgen? Geen probleem, dan kies je voor een bezorgmoment die verder in de toekomst ligt. Handig als je bijvoorbeeld een pakketje verstuurt naar iemand die jarig is.

Wij streven ernaar het gekozen levertijdstip te halen, maar we zijn hier ook afhankelijk van onze vervoerders – waar soms helaas ook wel een iets mis gaat. Wij garanderen dat we jouw pakketje op de afgesproken tijd bij de vervoerder aanleveren, zodat jij je pakketje in veruit de meeste gevallen de volgende dag in huis hebt.

N.B. Bij al onze leveringen vindt een leeftijdscheck plaats. Wij willen en mogen geen alcohol verkopen en/of leveren aan personen die de leeftijdsgrens van 18 jaar nog niet hebben bereikt.

Red je Pakketje

Voor bestellingen met Red je Pakketje geldt; voor 21.00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd. Ook op zondag besteld is maandag leveren.

Red je Pakketje is gespecialiseerd in avondbezorgingen tussen 18.00 en 22.00 uur en dat doen ze met focus op kwaliteit. Ze hebben dan ook niet voor niets de hoogste score bij Trustpilot van alle vervoerders. Tussen 16:00 en 16:45 uur ontvang je jouw persoonlijke track & trace-code en hiermee volg je jouw pakketje tot op 30 minuten nauwkeurig. Ook ontvang je 5 minuten voor aankomst nog een sms met live tracking zodat je precies weet wanneer jouw pakketje aankomt zodat je zelfs al naar de deur kan lopen.

Geen gehaast aan de deur, de bezorger neemt samen met jou de tijd om te checken of alles klopt. Mocht je toch vragen hebben over je bezorging, de klantenservice van Red je Pakketje heeft ruime openingstijden van 9:00 tot 22.30 uur (tel: 085 130 0944, WhatsApp 085 130 0944). Meer informatie vind je op de website van Red je Pakketje.

Bij Red je pakketje vinden ze het milieu erg belangrijk en werken daarom ook CO2-neutraal. Dit bereiken ze op dit moment door het planten van bomen om de uitstoot van CO2 van al hun verzendingen te compenseren. Het streven is om binnen nu en 3 jaar het eerste volledig COvrije leveringsnetwerk te creëren. Dit willen ze mede bewerkstelligen door een volledige vloot (400 stuks) van elektrische voertuigen aan te schaffen.

Flespakket

Voor bestellingen met Flespakket geldt; voor 15.00 uur besteld op werkdagen en zaterdag, de volgende dag geleverd (leveringen maandag t/m zaterdag).

Flespakket opereert onder de vleugels van PostNL en is gespecialiseerd, zoals de naam al aangeeft, in het versturen van flessen. De flessen worden verstuurd in speciaal ontwikkelde dozen.

Je ontvangt een Track & Trace e-mail zodat je je zending kan volgen, ook is het mogelijk om het bezorgmoment en bezorgadres te wijzigen tot 3 dagen voorafgaande aan je bezorgmoment.

Pakketten die met Flespakket worden verstuurd, worden alleen afgeleverd op het opgegeven bezorgadres en worden dus niet bij de buren afgegeven.

Verzendkosten

Voor het bezorgen van je bestelling kunnen kosten in rekening gebracht worden. Voor bestellingen onder de € 75,00 brengen wij € 5,95 in rekening. Daarboven rekenen wij geen bezorgkosten. De eventuele bezorgkosten worden weergegeven tijdens je bestelproces en op je factuur. Voor leveringen aan een adres in het buitenland gelden andere tarieven, deze vind je bij de checkout.