About Taste of Wine

Als je net zo een wijnliefhebber bent als wij, dan geniet je ook vol passie van een glaasje wijn. Waarschijnlijk hoeven we je niet te vertellen dat er meer aanbod van wijn is dan je ooit kan proeven. Het is door dit eindeloze aanbod vaak moeilijk kiezen. Een dure wijn hoeft niet per definitie een goede wijn te zijn en dan maar te zwijgen over wanneer je de wijn het beste kan drinken. Want welke wijn drink je bij het eten en welke wijn smaakt goed bij de borrel?

Daarom hebben wij een selectie gemaakt van uitsluitend kwalitatief zeer goede wijnen, in diverse prijsklassen én voor elke gelegenheid. Zodat jij relaxed en zonder teveel stressen kan genieten van een mooi, lekker en bijzonder glas wijn. Of je nu aan je kerstdiner zit of ’s avonds op de bank met een oer-Hollands blokje kaas. Om je te helpen kiezen, hebben we bij elke wijn de geschikte gelegenheid of het geschikte gerecht vermeld waar de wijn goed bij past.

We hebben geen aanbod van honderden verschillende wijnen. Want wij geloven in een klein uitgebalanceerd assortiment waar we voor de volle 100% achter staan. Op deze manier kunnen we de kwaliteit garanderen, waarmee we jou en je gasten elke keer weer mee kunnen verrassen!

Eigen import

Wanneer je op zoek bent naar unieke wijnen, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij importeren een groot deel van onze collectie rechtstreeks vanaf de wijnboer, dus zonder tussenkomst van een groothandel of wijnhandelaar. Hiervoor selecteren wij alleen de allerbeste en meest bijzondere wijnboeren, die nog met veel passie en liefde de wijn produceren. Dit resulteert in een assortiment van exclusieve en verrassende wijnen. Je herkent deze eigen geïmporteerde wijnen aan het importlogo. 

Wanneer je een zorgvuldig geselecteerde fles van Taste of Wine in je handen hebt, dan heb je wel iets unieks. Deze wijnen kan je niet verkrijgen in de supermarkt of de plaatselijke slijterij. Wanneer je iemand wil verrassen of je wilt onderscheiden, dan zit je bij ons dus helemaal goed!

Om de kwaliteit te waarborgen proeven we regelmatig de wijnen uit ons assortiment, hebben wij persoonlijk contact met de wijnboeren en brengen wij ze met regelmaat een bezoekje. Zo blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Basisassortiment

Naast onze eigen unieke importwijnen hebben we ook een basisassortiment. Ook deze wijnen zijn met zorg geselecteerd en hebben een goede smaak, geur en prijs-kwaliteit verhouding. Deze wijnen behoren tot de mooiste wijnhuizen, verspreid over de gehele wereld.

Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Zo zijn we altijd op zoek hoe we jou als wijnliefhebber het beste kunnen bedienen, of het nu gaat over de kwaliteit van de wijnen of het aanbieden van verschillende bezorgopties die jou het zo gemakkelijk mogelijk maken. We blijven ons altijd ontwikkelen en jou voorzien van heerlijkste wijnen. Het aanbod zal zich blijven ontwikkelen en verfijnen, zodat jij elke weer verrast wordt met nieuwe unieke wijnen en smaken.

Geniet, maar drink met mate

Wij staan voor verantwoord alcoholconsumptie, in combinatie met een gezonde levensstijl. En willen je laten genieten van je glaasje wijn. Overal waar “te veel” voor staat is niet goed en zeker niet bij alcoholconsumptie. Geniet, maar drink met mate. Alcohol in het verkeer en alcoholconsumptie onder minderjarige keuren wij ten zeerste af. Dit geldt ook voor alcohol in combinatie met zwangerschap, borstvoeding, werk en bepaalde medicijnen (raadpleeg hiervoor de bijsluiter).

Wil je meer informatie over alcohol weten? Kijk dan op de website van het Tribos Instituut.

Heb je dorst gekregen van al dat lezen? Ontdek hier onze wijnen.

Naar de shop!