Retourneren

Als consument ben je in bijna in alle gevallen beschermd bij online aankopen door de wet ‘herroepingsrecht’. Hierin is bepaald dat je zonder opgaaf van reden een product dat je hebt aangeschaft in een webwinkel kunt retourneren binnen een termijn van 14 dagen.

Ondanks dat wij 100% achter onze wijnen en producten staan, kan het natuurlijk gebeuren dat deze niet voldoen aan je verwachtingen. Laat dit ons weten via het online formulier of vul het pdf-formulier herroeping in en stuur deze naar retour@tasteofwine.nl.

Wij zullen dan uiterlijk binnen 14 dagen na het aanmelden van de retourzending het bedrag van de niet geopende en onbeschadigde flessen terugstorten. Voorwaarde is dat wij de retourzending ontvangen hebben binnen deze 14 dagen.

De kosten voor deze retourzending zijn voor eigen rekening. Om het zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij een retourservice. Je ontvangt van ons een mail met alle gegevens en een label waarmee je het pakket bij een PostNL locatie kunt inleveren. De kosten voor het retour zenden bedragen: € 7,95 (tot 23kg) die je gemakkelijk via de meegestuurde betaallink betaalt. Ook vragen we je om zoveel mogelijk de originele verpakking te gebruiken voor de retourzending.

herroepingsformulier

Gebroken fles, of zending niet compleet?

Het kan natuurlijk voorkomen dat er iets mis is gegaan bij de verzending. Neem dan binnen drie werkdagen contact op met ons via retour@tasteofwine.nl. Wij zorgen dat de bestelling zo spoedig mogelijk in orde gemaakt wordt, natuurlijk zonder extra kosten.

Kurk in de wijn?

Heeft een wijn kurk? Neem dan contact met op ons via retour@tasteofwine.nl en we zoeken gezamenlijk naar een passende oplossing. Dit kan bijvoorbeeld een nieuwe fles zijn of een vervangende fles van dezelfde kwaliteit. Deze service is geldig tot 6 maanden na aankoop.